På 2x 120 gr puckar på högrev, entrecôtekappa och shortribs ca 20-25% fetthalt och kryddad med Zigges bbq - Crazy Beef
Karamelliserad gullök
Dubbla cheddarost på varje puck
Krispsallad
Tryffelmajo
Bbq sås
Hemmagjord dressing, vitlök, paprikapulver, majonnäs, cream fraîche, örter och amerikansk gul senap.
I ett glutenfritt bröd
Godaste bilden!
Ribs n Racks
Pierre
"Då vi gillar stark mat här och tvingar vi våra gäster göra det med så använder jag mig av Huy Fong Srirachasås som binder sedan rub, gällande Zigge originalblend som glace kör jag den dels ren som den är och ibland blandar jag i lite chilisås även till den. Gillar den som glace då den är så lätt i konsistens så blir tunnt men smakrikt lager på hela racksen som ändå inte dödar all annan smak från rubs och röke n.
Sist men inte minst till metod, jag röker dom på en Traeger Timberline 1300 med Traeger Signature Blend pellets, i grund tänker jag 3-2-1 men blir gärna 3.5timmar rök på 80° supersmoke och efter första timmen sprayar jag racksen med äppeljuice i blomspruta var 30e minut, höjer till 120° i foliewrap med smör, lite extra rub & äppeljuice tills innertemp på den fetaste racken blir 95° (blir ca 1timme) och sist på med glace och där kör jag dom på 105° ca 1timme för att torka ur dom lite (går mest på känn hur mycket slack det blir på racken".
Pierre PicmasterNo14
Martin A
Ribs
Erik
Chicken fajitas
Ryggbiff
Nils
Andreas M
Andreas M
Andreas K
Andreas K
Shortribs på KamadoJoe classic 3.
Zigges chicken med Rostad Habanero från
Zigge röker hamburgare. Håll i er!
Dubbel sats db was here
- Högrev, västkust, ananas & bacon
Onsdag den 5 maj, 12.05
Porkbelly burnt ends
- Zigge grillar..Danne är ute i landet och letar efter sommargrönsaker